Redskapsbod för alla årsgäster på Horns Skärgårdscamping
Horns Skärgårdscamping
_DSC1424j

Säsongsplats camping Nyköping

 

Här på Horns Skärgårdscamping finns ett 45-tal platser för husvagnar/husbilar. Vi fokuserar på er som vill ha en fast utgångspunkt för er husvagn/husbil då vi är övertygade om att det är ni som har den största möjligheten att njuta av och dra fördel av det unika som finns på Horns camping. Närheten till havet, utsikten, den lugna och avslappnade stämning samt möjligheten att ha båtplats i direkt närhet till platsen är unikt.

 

Platsern i raden med närmast vattnet är ca 8x12m stora medan flertalet av de övriga är 8x10m. Utöver dessa alternativ finns det även ett fåtal andra stora platser att tillgå. Platserna som är ca 8x10 m kostar 13 000 sek/år medan de större platserna kostar 15 000 sek/år. Elförbrukning tillkommer.

Korttidsplats camping Nyköping - Trosa

Horns Skärgårdscamping har valt ut ett antal fina platser, vissa med sjöutsikt, för er som bara vill stanna under en kortare period, från enstaka nätter och uppåt. Campingplats inkl el kostar 200 sek/dygn. Fyll gärna i dina uppgifter i kontaktformuläret så återkommer vi med bokningsläge inom kort.

 

 

Karta över tomter Horns Skärgårdscamping

OM OSS

NFS Marin AB tog över driften av Horns Skärgårdscamping i oktober 2017. Vi ser mycket fram emot att driva och utveckla campingen framöver. Hör gärna av er för frågor, tips eller önskemål!

Kontakt

Horns Skärgårdscamping

611 93 Nyköping

+46 155 22 50 48

info@hornscamping.se