Solig bild på stuga Ejdern på Horns Skärgårdscamping, 4 bäddar
_DSC1473j
_DSC1404j
Charmig 2-bäddsstuga Kajutan på Horns Skärgårdscamping

Uthyrning av campingstugor

 

På Horns Skärgårdscamping finns 5 stugor med enkel standard men fulla av charm.

Våra stugor heter Briggen, Skutan, Kajutan, Ejdern och Skraken.

Skutan: Är vår största stuga med 4 bäddar. En separat sovhytt med två sängar samt en pentrydel med en våningssäng. I Skutan finns en inbyggd veranda samt ett badrum med handfat. Dusch och toalett i servicebyggnaden. Skutan kostar 850 sek/natt, 4250 sek/vecka.

Briggen: I briggen finns 2+1 bäddar. Stugan är liten men ligger mycket fint med fri utsikt över Örsbaken. Briggen har 2 golvfasta sängar och  en fällbar säng för barn. En härlig uteplats med strålande sol under stor del av dagen samt vacker utsikt över havet. Briggen kostar 700 sek/natt, 3500 sek/vecka.

Ejdern: Ejdern är en riktigt fin stuga med två våningssängar, totalt 4 bäddar. Utanför dörren finns en underbar altan perfekt för en frukost utomhus. Runt knuten finns dessutom en härlig grillplats för middagen. Ejdern kostar 850 sek/natt, 4250 sek/vecka.

SkrakenEn liten stuga med en våningssäng, köksbord med två stolar, en fåtölj och en kamin som gör stugan varm och mysig hela året runt. Stugan ligger så det nästan är möjligt att göra ett svanhopp från verandan direkt ner i vattnet. Härlig uteplats med grill och kvällssol precis vid vattenbrynet. Skraken kostar 600 sek/natt, 3250 sek/vecka.

Kajutan: Mindre stuga med inbyggd veranda. 2 separata sängar med möjlighet att ändra om till en dubbelsäng. Inbyggd veranda samt en separat uteplats gör stugan perfekt till att avnjuta lata soldagar i. I Kajutan hämtas vatten i en vattendunk. Stugan är av äldre enkel standard. Varmt och kallt vatten finns i servicebyggnaden. Kajutan kostar 600 sek/natt, 3250 sek/vecka.

Samtliga stugor har havsnära läge, soldäck med utemöbler, grill, kylskåp, kokplattor, köksutrustning, kallt och varmt färskvatten (utom kajutan)

 

Medtag handdukar/lakan. Täcken och kuddar finns i samtliga stugor. Gästerna städar efter sig innan avfärd.

Om du är intresserad av att boka stuga, skicka ett mail på info@hornscamping.se eller boka direkt online för bästa möjliga pris.

OM OSS

NFS Marin AB tog över driften av Horns Skärgårdscamping i oktober 2017. Vi har utvecklat och uppgraderat campingen ordentligt sedan dess. Vi ser mycket fram emot den fortsatta resan!

Kontakt

Horns Skärgårdscamping

611 93 Nyköping

+46 155 22 50 48

info@hornscamping.se

swish: 123 063 46 26 (NFS Marin AB)