Solig bild på stuga Ejdern på Horns Skärgårdscamping, 4 bäddar
_DSC1473j
_DSC1404j
Charmig 2-bäddsstuga Kajutan på Horns Skärgårdscamping

Uthyrning av campingstugor

 

På Horns Skärgårdscamping finns 5 stugor med enkel standard men mycket charm.

Våra stugor heter Briggen, Skutan, Kajutan,Ejdern och Skraken. Totalt har vi 17 bäddar i stugor att erbjuda.

Skutan: Är vår största stuga med 4 bäddar. En separat sovhytt med två sängar samt en pentrydel med en våningssäng. I Skutan finns en inbyggd veranda samt ett badrum med en mulltoa.

Briggen: I briggen finns 5 bäddar. Stugan är liten men ligger mycket fint med fri utsikt över Örsbaken. Briggen har 2 fast sängar och en fällbar säng i sovdelen och 1 fast säng med en fällbar säng över i pentrydelen. En härlig uteplats med sol stor del av dagen samt med utsikt över havet.

Ejdern: Ejdern är en riktigt fin stuga med 4 sängar och en underbar altan. Runt knuten finns dessutom en härlig grillplats för middagen.

SkrakenEn liten stuga med en våningssäng, köksbord med två stolar,en fåtölj och en kamin som gör stugan varm och mysig hela året runt. Stugan ligger så det nästan är möjligt att göra ett svanhopp från verandan direkt ner i vattnet. Härlig uteplats med precis vid vattenbrynet.

Kajutan: Mindre stuga med inbyggd veranda. 2 separata sängar med möjlighet att ändra om till en dubbelsäng. Inbyggd veranda samt en separat uteplats gör stugan perfekt till att njuta av lata soldagar i.

Samtliga stugor har havsnära läge, soldäck med utemöbler, grill, kylskåp, kokplattor, köksutrustning, kallt och varmt färskvatten (utom kajutan)

Fler bilder på stugorna kommer inom kort när vårsolen tittar fram.

Skicka oss ett mail på info@hornscamping.se så återkommer vi inom kort.

OM OSS

NFS Marin AB tog över driften av Horns Skärgårdscamping i oktober 2017 efter tidigare ägare som drivit och utvecklat campingen under många år. Vi ser mycket fram emot att driva och utveckla campingen framöver. Hör gärna av er för frågor, tips eller önskemål!

Kontakt

Horns Skärgårdscamping

611 93 Nyköping

+46 155 22 50 48

info@hornscamping.se