img1
img2

Vad vi har att erbjuda

Här på Horns Skärgårdscamping finns ett drygt 40-tal platser för husvagnar/husbilar. Det stora flertalet hyrs ut som säsongsplatser till långliggare. Vi fokuserar på er som vill ha en fast utgångspunkt för er husvagn/husbil då vi är övertygade om att det är ni som har den största möjligheten att njuta av och dra fördel av det unika som finns på campingen. Närheten till havet, utsikten, den lugna och avslappnade stämning samt möjligheten att ha båtplats i direkt närhet till platsen är unikt.

 

Raden med platser närmast vattnet är ca 8x12m stora medan flertalet av de övriga är 8x10m. Utöver dessa alternativ finns det även ett fåtal andra stora platser att tillgå.

 

För er som är intresserade av säsongplatser, slå oss en signal eller skicka ett mail så möts vi upp nere på campingen och tittar på de platser som finns att välja mellan.

OM OSS

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus et ullamcorper leo. Mauris eleifend ornare mi. Etiam at orci sollicitudin orci commodo accumsan eget.

Sök for tjänster

Kontakt

Lorem Ipsum
1555 Fake St. #200
Campbell, CA 95008

1-800-555-5555
themes@fastlinemedia.com